Gör ett försök att sluta röka under segelturen

Det finns troligen inte ett bättre tillfälle att sluta röka än under semestern på en segeltur. Det är inte lätt att sluta så därför så ska du se till att du har ett hjälpmedel om du ska göra ett försök medan du är ute med båten. Det finns bra alternativ som kan hjälpa dig att sluta med cigaretterna. Ett av de alternativen är e-ciggen. Den kan få dig att känna ett mindre sug efter en riktig cigarett.

Ett bra skäl att sluta under segelturen

Alla som har rökt under en cykeltur har säkert märkt att cigaretten bara brinner upp i fartvinden. Segling innebär vind och med andra ord seglar du inte då det är vindstilla. Dina vanliga cigaretter kommer troligen att brinna upp med en väldig fart på en hård kryss. Dessutom förväntas du ha händerna fulla av roder och skot.

E-cigg med restriktioner

Precis som med allt annat nytt som kommer håller regeringar världen runt på att lägga restriktioner också på e-cigg. I Sverige går debatten om söta smaker i den juice som blir använd för att smaksätta röken. Regeringen tänker sig ett förbud mot det, för att inte locka in ungdomar i ett nikotinberoende via e-ciggen. I några turistländer som Turkiet och Thailand är emellertid e-ciggen helt förbjuden.