En regnig dag ombord på segelbåten

Att vara ett med det blå är det som gäller för många under semestern. Här gäller det alla båtägare. Egentligen handlar det inte om att segla eller åka motorbåt. Det handlar bara om friheten att vara på vattnet. Hör vågorna svalla och känna rytmen av dem i blodet.

Givetvis är det mer känsla med segling, vilket också gör att du måste vara mer vaken som kapten. Här tar du semestern i segelbåten och tar med familjen på äventyr till olika svenska hamnar. Vissa dagar regnar det och då behöver du ha lite trevlig sysselsättning för hela familjen.

Roligt för hela familjen

Har du då barn så finns det inget bättre än att ta med en massa pyssel på båten. Rätt och slätt behöver det inte ens regna, för att det ska bli roligt med en pysseldag. Trots allt har du ju semester och då ska alla ha roligt tillsammans.

Pyssel köper du på nätet, där du alltid hittar det största sortimentet. Det bästa med allt är att du får det levererat direkt hem utan risk. Vid köp online har du alltid 14 dagars returrätt enligt distansköplagen. På så sätt kan du som handlar i tid för semester också hinna byta eller skicka tillbaka det som är fel.